EDITARE AUDIO Portfolio image

EDITARE AUDIO

Editarea poate sa insemne modificarea volumului unui fisier audio sau aranjarea multitrack a unor inregistrari, Oricat de avansata ar fi noi o facem, si o facem bine.

PRODUCTIE MUZICALA Portfolio image

PRODUCTIE MUZICALA

E adevarat ca multe hituri au fost compuse si in camere de hotel, dar cele care fac diferenta au avut nevoie de un mediu plin de inspiratie, un studio.

VOICE RECORDING Portfolio image

VOICE RECORDING

Ideile bune vin si pleaca, ar fi bine ca atunci cand vin sa te gaseasca intr-un studio si nu sub dus. Am putea aranja ceva in sensul asta, nimic nu se compara cu un reverb pur analog.

MIX / MASTER Portfolio image

MIX / MASTER

Exista posibilitatea ca o piesa geniala sa nu aiba succes si daca te intrebi cum este posibil iti spunem noi, Mixul si Masterul fac diferenta.

VOICE OVER Portfolio image

VOICE OVER

Fie ca este vorba de o emisiune despre masini, un audiobook cu povesti sau un teatru radiofonic, toate vor avea nevoie de inregistrarea unor voci speciale.

PRODUCTIE PUBLICITARA Portfolio image

PRODUCTIE PUBLICITARA

Cateva acorduri sunt indeajuns pentru a te duce cu gandul la un produs/serviciu anume, avem idei ce abia asteapta lumina reflectoarelor.

PODCAST /STREAM Portfolio image

PODCAST /STREAM

Putina muzca, putina reclama, un bumper tare, o voce patrunzatoare, amestecate bine si servite cu o compresie bine facuta.

DJ SET RECORDING Portfolio image

DJ SET RECORDING

Aici cred ca suntem cei mai in masura sa te ajutam si nu pentru ca avem cele mai tari scule de dj ci pentru avem cei mai tari dj gata sa te indrume.

INSTRUMENT RECORDING Portfolio image

INSTRUMENT RECORDING

Cum ar fi sa existe un loc cu cele mai tari sintetizatoare in care sa iti petreci ore intregi experimentand liniii melodice si sunete pe care mai apoi sa le iei acasa. Aici sau la pachet?

CURSURI DE PIAN Portfolio image

CURSURI DE PIAN

Daca te-ai intrebat vreodata cum fac unii de au succes in dragoste, pot spune sigur ca o serenada la pian te duce departe. Daca esti producator…

CURSURI DE ABLETON Portfolio image

CURSURI DE ABLETON

Ableton a devenit unul dintre cele mai importante unelte de productie muzicala. Afla tainele acestui DAW ce poate fi folosit atat in studio cat si pentru live performance.

CURSURI DE LOGIC X Portfolio image

CURSURI DE LOGIC X

Unii spun ca este varul primar al lui Cubase, doar ca este un pic mai increzut si functioneaza doar pe sistem OSX. Noi il consideram centrul studioului nostru si te putem invata sa il folosesti la capacitatea lui maxima.